HTML

Kína

Ez az fiúk, először mindig a lámpát! :-)

Friss topikok

  • Fearless: Köszönöm! El is indulok ezen az úton! (2012.09.08. 22:44) Kína, ahol soha semmi nem változik
  • tafinaf: Szervusz Apeiron! Köszönöm a baráti szavakat. Nézd, mindent folyamatában kell nézni és rendszerben... (2011.08.17. 00:05) A Nyugat nyugatja
  • tafinaf: Na jó, de nem mindegy, ki MIT halmoz fel. Menj el Kínába, és nézz körül nyitott szemmel. Mi nem ad... (2010.11.11. 02:12) R-eset
  • tafinaf: En sajnos nem tudok ebben a kerdesben segiteni. Esetleg a blogot olvasok kozott lehet valaki, aki ... (2010.06.24. 10:27) Szótár, magyar
  • tafinaf: Persze, szivesen... amit publikusan is tudok mondani, az a TOR project (guglizd meg), azzal ha las... (2010.04.08. 17:42) Ébresztő

Linkblog

Kínáról, magyarok között szabadon

2008.08.21. 17:50 tafinaf

Humor

Addig is, amíg belekezdünk a témába, négy vicc, bemelegítésképpen. Ezek a viccek mind olyanok, amelyeknek az igazi értelmét csak Kínában lehet látni.

1. Cigány eladja a lovát, de a vevő másnap dühösen jön vissza: " Ez a ló vak, fejjel megy a falnak!". Mire a cigány: "Hát nem vak az a ló, kérem, hanem VAKMERŐ!"

2. Rendőr megy az utcán, meglát maga előtt egy banánhéjat, és rögtön ez jut eszébe: "Úristen, én most itt el fogok csúszni!"

3. Kínai párttaghoz (régebben: a császár udvarán belüli emberhez) barátja érkezik vendégségbe, és hoz magával ajándékot. "Tudod, nálunk a párt szabályai szerint nem fogadhatunk el ajándékot, az megvesztegésnek számít." mondja a párttag. "De tudod mit? Add a feleségemnek, ő nem párttag..."

4. Náncsi néni elmegy a doktorhoz, az megvizsgálja, és hát bizony talál nála sok rossz jelet, amit el is mond Náncsi néninek. Azt mondja, már nem sok van neki hátra, nagyon rosszul néz ki, nem is lehet rajta semmit segíteni. "Na de doktor úr", mondja Náncsi néni kétségbeesetten, "nem tudna valami biztatót mondani?" Mire a doktor: "De tudok. Hajrá, Náncsi néni, hajrá!!"

Ha tudtok még hasonló vicceket, amelyek valamennyire kapcsolódnak Kínához, írjátok meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kina.blog.hu/api/trackback/id/tr64626420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása